Ny kamera

Jag vet att jag sagt att jag ska göra det länge men nu har det äntligen hänt, jag har skaffat mig en ny kamera. Denna kommer bli ett perfekt som ett komplement till min vita från Lumix som jag ofta fotar med. Min nya är sjukt stilren i svart och mycket mindre än en vanlig systemkamera vilket är perfekt för mig som inte alltid har väskan med mig och vill ha en kamera som är lätt att bära med sig i farten. Det kan jag göra med denna!

Min nya kamera kommer från Sony och heter RX100M3 och jag fick den rekommenderad av en vän som är lite av en expert på foto. Jag behöver en enkel, stilren kamera som tar bra bilder och tydligen är denna riktigt bra. Lär ju ta ett tag innan jag lär mig alla inställningar och så men jag återkommer med vad jag tycker inom kort eller ja, ni lär märka vad jag tycker här på bloggen haha!

123

One thought on “Ny kamera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *