PRANKSTERS

Jag är med i en miniserie på Aftonbladet BOOM kallad ”Pranksters” där bland annat jag, Ellen och Jonas från Random Making Movies är med och gör massa bus och så kallade pranks på stan. Jag kan lika gärna skriva ut detta här för jag vet att ett klipp där jag kräks finns lite överallt på nätet men jag har nog aldrig ätit någonting så starkt i hela mitt liv och min kropp reagerade på det direkt! Helt sjukt! Nåväl, jag bjuder på det. Pranksters innehåller massa roliga scener och jag garanterar skratt! Jag satte mig faktiskt ner och kollade på alla programmen idag och skrattade för mig själv, så galet! Dessutom kommer ett nytt avsnitt nu på söndag, missa inte det!

Senaste ”Pranksters” hittar ni HÄR

Skärmavbild 2015-03-31 kl. 17.23.32Skärmavbild 2015-03-31 kl. 17.23.08Skärmavbild 2015-03-31 kl. 17.27.28

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *