#prontomiddag

Idag är det påskhelg och jag firar med att ha möte (som gick bra!) och så har jag tvättat! Jag skjuter alltid upp det in i det sista så har jag en ”tvättdag” där det enda jag gör är att tvätta men det är rätt mysigt. Har musik i öronen så kör jag på med mina bestyr, en bättre fredag helt enkelt innan det blir födelsedagshäng lite senare! Kommer bli kul vet jag! Långhelg, så mysigt!

Aftonbladet ringde mig igår för en telefonintervju om hur jag ska spendera denna helg och då gick det upp för mig att jag för en gångs skull har en ganska oplanerad helg framför mig och det känns så bra! Mycket kvalitetstid med vänner och familj såklart och så ska jag hälsa på min kära mormor 🙂 Saknar henne!

2
Framför mig just nu! Fick detta kit att testa från Zeta, i den låg supersmarta ostkvarnar från Grana Padano som gör det enkelt att riva ost på mat, så härligt eftersom att jag gärna garnerar allt med lite extra ost 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *