MALIN + GOETZ

Jag bor mitt i en väldigt trafikerad gata vilket gör att jag vet att jag utsätts för en massa avgaser om dagarna, jag vill ju nästan alltid ha fönstret öppet men inser nu efter att ha bott här ett tag att det inte är det bästa med tanke på att jag tror att jag släpper in ”frisk luft” som i själva verket är någonting helt annat, haha! Avgaser och sådant lägger sig som en ”hinna” på huden som absolut inte är bra. Verkligen inte om man är känslig som jag är.

Min vän Josefin tipsade mig om en mask som hon använder som heter detox face mask från Malin + Goetz som balanserar huden och innehåller bland annat C-vitamin som neutraliserar fria radikaler som kommer från avgaser. För mig som är känslig och har psoriasis är den oumbärlig just för att jag måste försöka hålla huden så ren som möjligt utan att torka ut den. Denna funkar!

12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *