Alesso

Är så taggad för ikväll när det är dags för spelning i Globen! Ska på Alesso och det ska bli superkul, han är en otroligt skicklig DJ och jag älskar denna typ av livespelningar. Vi är ett helt gäng som ska gå faktiskt så det kommer garanterat bli superkul! Spelningen drar inte igång förens klockan 20:00 så jag funderar på om jag inte ska bjuda över ett gäng till mig. Får se hur det blir! Har föräldrarna på besök just nu och vi ska laga lite mat och hänga men finns det tid sen så vill jag gärna ha över lite härligt folk. Pepp!

al-instagram_713x713.jpgYTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEwMjI4MjY7czoxOiJ3IjtpOjMyMDA7czoxOiJoIjtpOjMyMDA7czoxOiJjIjtpOjA7czoxOiJzIjtpOjA7czoxOiJrIjtzOjQwOiJmOWRmZjVjODhjYTZiMjNlZjRlN2E4YTFkOTAxNjk1YWI4OTBkMWI2Ijt9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *