lördagsmys innan spelning

Idag har jag haft föräldrarna på besök och vi har fixat lite smågrejer här hemma tillsammans. De är mina ”smakråd nummer 1” när det gäller heminredning och liknande så jag bollar gärna saker med de innan jag gör något drastiskt. Det känns stabilt. Har massa planer för hur jag ska göra här hemma nu, har även varit och köpte lite gott godis och blommor att ha här hemma. Godis i massa färger är verkligen hemtrevligt att alltid ha hemma och jag är besatt av blommor, färska eller ej, det spelar ingen roll. Älskar det.

Trivs så bra i den här lägenheten och jag älskar att jag renoverat den totalt och fått göra om den precis som jag vill. Den känslan alltså, oslagbar! Snart är det dags för Alesso i Globen!

_MG_9030_MG_9010015

One thought on “lördagsmys innan spelning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *