we could be heroes

Igår var vi ett gäng som var på Alessos konsert och jag säger bara Wow, vilket drag det var! Han matade på med hits och det var omöjligt att sitta stilla. Vi hade en hel lounge för oss själva men det slutade ändå med att vi stod och dansade på balkongen. Man glömmer lätt hur många hits Alesso faktiskt har. Det finaste var när han höll sitt brandtal om att kämpa för sina drömmar. Det gav mig rysningar och det är så sant. Alla drömmar är värda att kämpa och kriga för. Livets man!

Vill även säga tack till alla gulliga människor jag träffade igår på konserten, ni gör mig så himla glad jämt alltså med era fina ord och kramar! Helt sjukt, ni är bäst!

Skärmavbild 2015-04-26 kl. 17.10.33Skärmavbild 2015-04-26 kl. 17.10.36Skärmavbild 2015-04-26 kl. 17.10.41

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *