Vill du vinna VIP-biljetter till Bråvalla festivalen?

Nu kör vi! Genast blev måndagen lite roligare känner jag. Jag träffade så sjukt många gullungar på Bråvalla förra året men det var även så många som mailade mig om att de inte hade råd att köpa biljetter till festivalen så jag är sjukt glad att kunna lotta ut biljetter till festivalen i år, till världen bästa läsare och följare.

Jag hade en liknande tävling förra året också och jag minns hur glada de två tjejerna som vann blev! Mer sånt ska det bli och jag kickade precis igång en tävling på insta där ni kan vinna VIP biljetter till festivalen i år. Campingplats för alla tre dagar ingår såklart och jag tycker ni ska kika in på min instagram @danielparis och tävla. Tävligen avslutas den 3 maj och den 4 maj kommer ni kunna se vinnarna på Swebus instagram.

wpid-img_20140626_165145

One thought on “Vill du vinna VIP-biljetter till Bråvalla festivalen?

  1. Åh vad roligt, synd att jag inte kan ta mig iväg till såna event. Håller mig här i sthlm och njuter av alla tillställningar här istället. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *