Humöret går upp och ner idag…

Har lugnat ner mig lite sen igår när jag skrev mitt ledsna inlägg efter stölden…Har varit på lite möten idag och avslutade på Pretto PR där fina Linda Hallberg hade genomgång av svenska hårvårdsmärket Exits produkter. Intressant! Det var mest bara skönt att vara runt människor idag, har aldrig känt mig så ”opepp” på att gå hem till min lägenhet som idag. Det känns typ som att jag haft inbrott. Vilket jag på ett sätt har, bara det att personen inte bröt sig in utan tog allting som jag ställt utanför min dörr. Stöld med tanke på att vi pratar om en stor summa pengar dessutom. Usch, känns nästan smutsigt att vara här hemma eftersom att jag inte känner mig trygg här. Känner mig inte som mig själv!

Men det kommer bli bättre, väntar på att någon ska komma och knacka på mig och säga att de hittat allt och allting bara är ett missförstånd, att mina saker inte alls är stulna. Vill att det ska hända nu.

Nåja, hittade en bild som gjorde mig lite gladare från när jag och fina Maja var på biopremiären av filmen Child 44 som duktiga gänget på Subito anordnade. Bra film! Fina Maja, hon är så himla klok och rar alltså. Tycker om henne massor <3

11182889_10152998142382408_149125682_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *