Tips till mors dag?

På söndag är det Mors dag i Sverige (glöm inte det!) och självklart ska lilla mamma firas! Min mamma fyllde år nyligen och då såg jag till att skämma bort henne rejält med en scarf från Hermés (och det råkade bli en till mig också hehe) och på mors dag vill jag gärna göra något lite extra igen! Som ni vet så prenumererar jag ju själv på Glossybox och har gjort det i flera år och nu till mors dag tänkte jag spetsa till det hela lite extra och har satt ihop denna fina låda med blommor och den senaste boxen från just Glossybox.

Jag kan faktiskt inte tänka mig en bättre present att ge till någon man älskar än en Glossybox, själva boxen är så fin och praktisk att använda till förvaring och liknande och produkterna är alltid himla bra och nödvändiga. Man blir så glad, jag är säker på att mamma kommer älska denna present!

DSC00334DSC00336DSC00339

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *