mamma!

Idag bjöd jag över mamma och pappa på spontanfika hos mig! Det är ju snart mors dag så tänkte att jag ville passa på att hylla mamma lite extra även fast det är några dagar kvar. Blev fika och massa häng hos mig, de åkte faktiskt precis och vi hade så sjukt trevligt här. Även fast mina föräldrar bor en bit utanför stan så försöker vi verkligen ses så ofta som det går och även om jag tycker att det är sjukt mysigt att åka till hemmet och platsen där jag växte upp (Viksjö) så älskar jag också när mamma och pappa kommer och hälsar på i min alldeles egna lägenhet.

Blev fika a´ la Daniel Paris ikväll! Färsk frukt, Vitamin Well och nya bars med massa nyttigheter kallade Clif Bars, sjukt goda!

DSC00352DSC00353DSC00365

2 thoughts on “mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *