FÅNGARNA PÅ FORTET

Blogginlägget jag aldrig trodde jag skulle skriva, imorgon åker jag ner till Frankrike och spelar in Fångarna på Fortet, en pojkdröm blir sann! Jag är så himla glad för detta och hade jag vetat som liten när jag satt bänkad framför ”Fångarna” att jag en dag skulle få åka ner dit själv och medverka i programmet hade jag aldrig trott det, är så otroligt glad över detta!

Jag är övertygad om att det kommer bli hur grymt som helst och jag åker alltså ner redan imorgon, så idag ska det packas och tvättas! Självklart hänger dator och kamera med till Frankrike, jag ska uppdatera er om exakt ALLT som har med programmet att göra, wihoo! Vill du läsa mer om vilka andra som ska delta kan du klicka HÄR. Vilken grej, är så glad!

skrmklipp1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *