Let´s Dance 10 år

Idag var jag på finalen av Let´s Dance 10 år och duktiga Anton Hysén vann! Vilken nagelbitare det var ikväll, så himla spännande in i det sista! Jag tycker verkligen att alla par som var i final ikväll förtjänade att vinna och man verkligen såg hur mycket tid och energi de lagt ner på sina koreografier och vilket enormt engagemang de visade. Det är imponerade och väldigt inspirerande för mig.

Haft en toppenkväll! Jag har följt alla säsonger som varit av Lets Dance slaviskt och det är alltid väldigt speciellt och härligt att få sitta i publiken och uppleva hela showen live, vilken grej det är. Vi hade dessutom grymma platser ikväll så jag är verkligen så himla nöjd. Tusen tack TV4 och Lets Dance för en riktigt grym kväll!

DSC00373DSC00390DSC00464DSC00380DSC00413

Tack till fina och underbara Pernilla Hol som hjälpte till med att ta den sista bilden på mig och min fina Shiva mot fotoväggen. (jag sa ju att jag visst skulle credda på bloggen, haha! Kärlek!)

One thought on “Let´s Dance 10 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *