Bilder från Frankrike och Fångarna på Fortet…

Det händer mycket kul just nu och jag är så himla tacksam för allt som jag får vara med om! Vissa saker kan jag blogga om, andra inte (än) så därför tänkte jag göra en liten tillbakablick och bjuda på några osedda bilder från Frankrike och inspelningen av Fångarna på Fortet som jag var på för någon månad sen.

Själva inspelningen var verkligen en riktig barndomsdröm som blev sann kan man säga och vi spenderade faktiskt tre dagar i soliga Frankrike med folk jag kanske inte hade rest utomlands med i vanlig falla, som HeatoN, Tobbe Trollkarl, Anna Book och Katrin och Bingo. Men vi hade kul, verkligen ett minne för livet och jag är så taggad tills ni får se min insats, jag kan lova er ett gott skratt hur det än går i mitt avsnitt ”Barnfavoritskampen”, haha!

Lata dagar i Frankrike, ja tack?! Jag saknar detta!

DSC00554
Jag & HeatoN på middag, jag äter sällan ute men utomlands har man ibland inget val, köttet var SÅ gott!
DSC00539
Bra skor är ett måste när man ska promenera i timmar, invigde dessa fräscha från Superga under resan
DSC00565
Vackra rosor! Naturen i Frankrike är verkligen fantastisk.
DSC00567
Goa Anna och jag!
DSC00633
Fångarna på fortet, baby!
DSC00622
Idol!
DSC00619
Tigrarna! Fascinerande att se på nära håll.
DSC00620
Legenden Monique.
DSC00636
Fort Boyard. Den sjukaste och bästa dagen i mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *