Börja blogga!

Att blogga är ett sätt att göra sin röst hörd och det är väldigt kreativt och utvecklande. Jag har alltid bloggat på sidan om allt jag gjort. Alla TV program, mina studier på universitet, mina jobb, inspelningar, plåtningar – ja, allt! Det är kul att ta sig tiden i vardagen för ett avbrott och få skriva av sig lite.

Nu är det enklare än någonsin att börja blogga på Spotlife och som ny medlem får du vara med och designa din egen blogg, så att den blir precis som du vill ha den! Registreringen tar bara någon minut. Du gör det HÄR

unnamed

2 thoughts on “Börja blogga!

  1. Hej!! Jo nu är det så att jag har ett problem….
    Jag har försökt starta en blogg här på spotlife men jag får inget mail som gör att jag kan registrera mig… Och jag har försökt 4 ggr och nu har jag gjort ett sista försök och sedan när man ska försöka kontakta er så fungerar det inte heller så kan du vara vänlig och hjälpa mig tack!!

    Svar: Kolla din skräppost, mailet hamnar oftast där! Kram och välkommen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *