Lazy dayz

8E8A26028E8A25938E8A25998E8A2614

Det här skulle inte sitta fel idag nej…

Har haft en härlig dag ”fast det är måndag” och även om jag varit och dansat tills fötterna blöder på festival är det skönt att komma hem till rutiner och en vardag som jag älskar. Idag fyller även en av mina bästa vänner år så jag ska alldeles strax stänga ner datorn och möta upp henne. Jag har sagt att vi ska göra exakt vad hon vill så länge jag får bjuda på kalaset så ja, vi får se vad som kommer ske ikväll helt enkelt. Kul!

Det är så skönt att vara tillbaka i stan. Sitter dock redan och planerar när jag ska flänga iväg på festival igen, har siktet inställt på Stockholm Music & Arts! Pratade lite med en vän och ska se om vi ska gå ihop, hennes pappa (Thåström) uppträder så det känns det inte mer än rätt att vi ska dit och supporta! Och kanske hinna med att se världens bästa José Gonzalez också, hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *