Outside

Idag är det måndag och jag lever forfarande rätt mycket på dessa härliga dagar på festival. Jag vill leva på festival livet ut, vakna upp och njuta av live musik mitt framför näsan och njuta av lata dagar i hammocken (stavning?) och bara hänga runt och prata med folk jag inte känner och inte behöva tänka så mycket. Dessa bilder från Calvin Harris är verkligen magiska.

Det känns alltid lite tomt när man kommer hem från en sådan grej som en festival innebär med så många intryck och en ganska problemfri vardag till en vardag med ”måsten” och allt vad det innebär, samtidigt som det är underbart såklart eftersom att jag älskar mitt liv. Men ändå, det är något med den känslan man inte riktigt kan skaka av sig det första man gör. Magiskt.

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 09.46.01
Tretorns härliga jackor såg till att vi var skyddade från regnet!
Skärmavbild 2015-06-29 kl. 09.45.33
Calvin Harris, episka människa!
Skärmavbild 2015-06-29 kl. 09.44.59
Ah mah gaaaad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *