POP

Som ni vet är jag ett stort fan av Glossybox som är skönhetsprodukter levererade till dörren varje månad och mina vänner som jobbar där gör ju en sjukt rolig sak mitt i stan som jag tänkte tipsa er om.

Om ni går förbi GLOSSYBOX Pop Up-butik den 1 juli och startar en prenumeration får ni den första boxen, designad av Carolina Gynning, direkt. Dessutom får du plocka ihop en lyxig goodiebag med fem skönhetsprodukter från varumärken som Benefit, Make Up Store, Matrix Biolage och Batiste på plats så länge lagret räcker.

NÄR? Onsdag 1 juli, kl. 11:00 – 19:00
VAR? Galleri So Stockholm, Jussi Björlings Allé 5, Kungsträdgården, Stockholm

Tänkte faktiskt tipsa om det här för jag tycker de är ett så himla härligt och grymt gäng och för att produkterna verkligen är grymma. Puss!

pop-up-email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *