S U N D A Y

Idag har jag haft en vuxendag med massa roliga ärenden som städning och tvätt. Bästa bönorna Kenza och Shiva kom och mötte mig på söder och vi åt en god lunch på Urban Deli nära mig och mös i kvällssolen. Träffade även på härliga Forni som satt några bord bredvid oss, kul! 

Jag vet att det varit en hel del mat i bloggen (har typ bara lagt upp bilder på bakverk och ljuvliga kolhydrater känns det som?) nuförtiden men just nu så kretsar väldigt mycket av min tid kring att äta mat, laga massa mat, experimentera med mat och testa nya smakupplevelser. Mer än vanligt kanske och det är för att jag håller på att utveckla massa roliga saker till i höst när någonting väldigt kul kommer hända och självklart är ni inräknade i det, snart smäller det!

KenzaZouiten_urban-4KenzaZouiten_urban-2KenzaZouiten_urban-5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *