Vacker tass

Jag glömmer alltid vad det är för dag på sommaren även fast jag har en del fasta rutiner som jag alltid följer på vardagar till skillnad från helgerna men det känns ändå lite ”lättare” att vakna på måndagsmorgonen när det är sommar ute, haha!

Kommer bli en grym vecka! På torsdag släpps ett nytt avsnitt av podcasten och snart får jag även berätta för er om mitt kommande projekt i höst, så taggad! Jag åker ut till min väns landställe i helgen tillsammans med några av mina absolut äldsta vänner och det ska bli så kul! De har hus nära Västkusten så det är en liten bit att åka men vi kommer ha det så himla trevligt. Jag tror att det är exakt vad jag behöver och jag längtar efter att bara slappa och mysa på landet innan jag åker tillbaka till Stockholm på söndagen för att fira min födelsedag (!). Håller på att fixa en del inför dessa dagar, vi ska bland annat hyra en bil och det är jag ansvarig för, bästa!

Skärmavbild 2015-07-20 kl. 11.34.30

Titta vem jag hänger med idag! Fina Alfie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *