En dag på MTG

I sommar har jag haft en podcast som heter Clueless som släpps varje torsdag med grymma gäster. Den har jag gjort tillsammans med MTG och I like radio. Jag har velat podda länge men tyvärr inte fått mitt schema att gå ihop riktigt så jag tänkte att nu i sommar när jag har lite mindre att göra så passar det perfekt att kicka igång detta projekt.

Jag är otroligt stolt och glad att ha med mig MTG på tåget dessutom och för alla grymma gäster som varit med och hjälpt göra Clueless till det den är. Idag spelade vi in tillsammans med härliga Patrik Carlgren från U21 och det blev ett grymt bra avsnitt som ni kommer kunna höra om ett par veckor.

Alla avsnitt av Clueless hittar ni i podcast appen på iphone eller HÄR eller HÄR. Nytt avsnitt släpps varje torsdag hela sommaren.

IMG_0592
MTG! Innan man släpps upp på vår våning så checkar man in i receptionen här. Väl uppe hittar man även Rix-FM, Bandit och Lugna Favoriter.
IMG_0593
Rock the microphone! Denna rackare fångar upp exakt allt ljud man gör. Minsta lilla harkling, sms-vibration, nysning och liknande hör den här mikrofonen. Superstark.
IMG_0597
Hörlurar på så att man hör varandra bra, perfekt eftersom att vi nästan alltid är tre när vi spelar in. Jag har oftast med mig något kallt att dricka eftersom att det blir väldigt varmt i studion.
IMG_0595
Detta är vår producent Robin. En riktig klippa. Han producerar och klipper våra avsnitt och gör ett grymt jobb! Vi hade inte kunnat göra vår podcast utan honom.
IMG_0598
Time to go! Full av förväntan som vanligt.
IMG_0603
Den obligatoriska gäst-bilden! Oftast tar vi en selfie med en mobiltelefon för att jag aldrig har systemkameran med mig men idag kom jag ihåg den och passade på att fota som en galning. Glömde dock mitt paraply hemma men man kan ju inte hålla koll på allt. Här ser ni även Michaela som jag gör podcasten tillsammans med. #cluelesspod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *