Plåtning!

Idag är jag och fotas hela dagen för del 2 av ett av mina projekt som jag gör i höst! Varit här ett tag nu men det är så skönt att vara ute i god tid. Bilderna gör inte heller platsen rättvisa men dessa är tagna snabbt med en mobiltelefon, det är SÅ vackert här ute och resultatet blir så himla snyggt. Längtar efter att få visa er bilderna och få berätta mer om vad jag kommer pyssla med i höst 🙂

IMG_2739IMG_2744IMG_2749IMG_2754

One thought on “Plåtning!

  1. Vilket djup lokalen har, riktigt fin!! Ser fram emot att få se bilderna! Jag vill också fråga dig om tips! Jag har en riktigt grym tävling via min blogg där priserna är riktigt härliga.. MEN hur några jag ut till fler människor med min tävling? Vad är ditt bästa tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *