Paradrätten

Min carbonara med falukorv går inte av för hackor ska ni veta! Jag har älskat den länge och den kom lägligt till hands när jag bjöd över Hanapee och Oscar Zia till mitt program häromdagen! Oscar är ju italiensk i botten och älskar pasta och Hanna har en kärleksaffär med falukorv precis som jag så jag tänkte att det var perfekt att låta de smaka på min paradrätt och de älskade den. Hela gänget på Vardagspuls igår älskade den också och jag blev så glad. Det var flera i teamet som kom och smakade när kamerorna hade slutat rulla och de gav pastan full pott. Det betyder mycket för lilla mig och om du också vill lära dig att laga korv carbonara hemma kan du läsa receptet HÄR. Det är hur enkelt som helst, lycka till!

Skärmavbild 2015-08-27 kl. 09.19.01

One thought on “Paradrätten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *