INSPELNING PÅGÅR!

Jag spelar in till mitt TV-program Café De Paris med Michaela Forni och Sandra Beijer, två riktiga favoritbrudar och vi har pratat om så mycket bra saker. Vilka roliga inspelningsdagar jag haft alltså, det känns knappt som ett jobb, fast det är ett jobb, MITT jobb! Jag har verkligen tur som är omringad av så grymma gäster och mitt team är verkligen bäst! Det är väldigt mycket kul som händer idag, äntligen får jag gå live med mitt samarbete med Glossybox liksom, hur stort som helst ju och vi har jobbat så hårt fram tills denna dag. Ni kommer få veta mer inom kort såklart, vi har precis börjat med vårt samarbete. Jag kommer nog aldrig sluta prata om näthat och kämpa för ett internet utan hot och hat.

Nu fortsätter inspelningen 🙂

11939274_1479578919003747_2022386317_nIMG_0275-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *