Mitt samarbete med The Man Box!

Äntligen får jag berätta om ett samarbete som jag gör tillsammans med bästa gänget på Glossybox! Jag har fått sätta min egen prägel på en The Man Box och jag är så stolt och glad över detta samarbete. Vi har jobbat stenhårt i snart ett halvår för detta och äntligen får jag berätta.

Jag har valt att designa en box med fyra ledord som jag tycker att vi alla ska leva efter. Kärlek, solidaritet, fred och samhörighet och som ett ställningstagande för ett kärleksfullt internet utan hot och hat. Jag vill hjälpa till att skapa en fredligare miljö online där alla kan må bra och där kärlek vinner över hat. Ni som följt mig länge vet att detta länge varit en hjärtefråga för mig och jag är så glad att få göra det här tillsammans med Glossybox som är ett företag som jag har stort förtroende för och verkligen respekterar. Tillsammans kan vi göra skillnad! #kärleksfulltinternet

Daniel Paris Web Format-1-40TheManBox-DanielParis_boxarDP-quoteDaniel Paris Web Format-1-50 (1)Daniel Paris Web Format-1-14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *