HJÄLP

Såhär är det. Ingen kan ha undgått vad som händer i världen just nu. Våra tårar och tankar är fina men de räcker inte. Vi måste stå upp för världsmedborgare världen över och hjälpa till. Världen är inte din eller min, den är vår. Jag och min vän Meral Tasbas har startat en insamling och vi vill nå 150 000 kronor på två veckor. Vi ska dit. Det finns inget annat. Jag har aldrig bett mina följare och läsare om någonting men jag har aldrig någonsin behövt er så mycket som nu! Hjälp till.

Skänk pengarna som du hade köpt en cheeseburgare för, skänk pengarna du hade lagt på kaffet, strunta i att köpa ett par nya skor och donera pengarna. Eller köp skorna och skänk en summa ändå. Ta med dig matlåda till jobbet/skolan. Gör allt du kan, varenda krona räknas och jag menar det verkligen. Varenda slant som finns.

Ni måste hjälpa mig med detta, alltså ni måste. Vi måste göra allt vi kan, det finns inget annat. Så är det bara, vi kan inte sitta och titta på medan människor dör och flyr för sina liv. De måste få hjälp. Du kan vara den skillnaden, du kan rädda liv. Skänk via min och Merals insamling om ni vill eller starta en egen. Vi ger oss inte förens vi samlat in 150 000 kronor. Det går, jag vet att det går! Det finns inget annat! HÄR hittar ni insamlingen som vi startat på Röda Korset.

One thought on “HJÄLP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *