#ANANASTACO

Hade nyss över min fina vän Aina på tacos här i min lägenhet. Det finns inget jag älskar så mycket som tacos alltså, verkligen inget annat i matväg slår tacos. Så kul att mysa inne nu när det varit så dåligt väder idag. Äntligen kan man vara hemma utan att få dåligt samvete för att man missar en sommardag, haha! Väldigt mysig kväll!

Nu ska jag städa undan lite och sova, imorgon har jag en rolig plåtning med två riktigt grymma brudar! Ni får se bilder från det vi ska göra (och jag kommer berätta mer om det) imorgon.

2
Tacos! Jag kör gärna extra allt när det är dags. Vi gjorde egen guacamole bland annat!
5
Fina Aina! En grym tjej. Jag är så glad att vi är vänner.
1
Testade att ha i ananas i tacon (!). Ni måste testa, bara gör´t! Magiskt.
7
Magi på en tallrik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *