JA!

Busigt väder idag med regn och att det är grått ute! Jag var så himla taggad på att kolla film och laga tacos hemma idag så just idag (och bara idag) passar det här molniga vädret mig som handen i handsken. Ska ladda batterierna ordentligt för veckan som kommer, jag har inspelningsuppehåll med Café De Paris under denna vecka så jag och teamet är lediga från att filma men kommer ses och spåna idéer, manus och tankar inför de kommande programmen som vi ska spela in, har gått så bra och jag har verkligen haft riktigt toppgäster. Snart är det premiär på SVT!

Dessutom gör jag en väldigt rolig plåtning med BRIS redan imorgon. Jag kommer göra en kampanj med de snart som är väldigt viktig och rolig, vi plåtar till den imorgon och jag gör kampanjen med två andra riktigt grymma profiler. Det kommer mer bilder också, vet att jag varit dålig på att plåta men jag har haft så mycket för mig så det har varit svårt att få tid till det men nu i veckan som kommer lovar jag att wowa er igen, haha!

IMG_2501

Jag och fina Malin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *