Eye for an eye

Igår hade jag en fantastisk middag i Spegelsalen på Berns för ett gäng utvalda profiler för att fira lanseringen av min The Man Box som jag skapat tillsammans med Glossybox. Det var helt fantastiskt och jag och gänget på Glossybox har jobbat så hårt för det här i över ett halvår och nu äntligen är den här. Jag kommer visa er massa bilder från igår snart men skulle nu vilja göra en liten ”unboxing” och visa er vad som faktiskt är i boxen, några av mina favoritprodukter!

3334

1. Naked Lips läppbalsamJag älskar bra läppbalsam och nacked lips både smakar och doftar väldigt gott. Helt ekologiska och naturliga. Grymma!

2. Creator hårvax från Maria Nila – ett bra mjukt vax från Maria Nila som är grymt bra när det gäller att hålla frisyren på plats utan att det ser för ”vaxigt” ut. Doftar väldigt gott!

3. Calming Face Toner från NaobayMilt ansiktsvatten som återfuktar huden och minskar rödhet. Perfekt om man rakat sig nyligen eller har känslig hy som jag har. Gillar verkligen Naobays medvetna profil. De har grymma produkter.

4. Tandkräm från Oral-B – Dryg tandkräm som är väldigt fräsch och gör att man har god andedräkt länge! Dessutom blir tänderna vitare på lång sikt om man använder den regelbundet.

5. Hudkräm från Yves RocherNär den här lilla guldklimpen vann pris för Årets Herrprodukt på Swedish Beauty And Cosmetics Awards visste jag direkt att jag ville ha den i min box och så fick det bli! Superbra är den och huden blir mjuk och len.

6. Armband från Omnilath som skänker en del av sin försäljning till Barncancerfonden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *