Pjuuuuuuh!

Jag håller på för fullt med att lansera min alldeles egen The Man Box som jag gör tillsammans med Glossybox med tema Solidaritet och anti-näthat och i förra veckan hade jag en intim middag på Berns för ett mindre sällskap där boxen premiärvisades och nu har jag tillsammans med Glossybox-gänget satt ihop ett speciellt utskick som ett gäng speciellt utvalda profiler kommer att få hem nu i veckan och jag har personligen suttit och skrivit hälsningar till varenda en av dessa härliga människor. Det har minst sagt tagit sin lilla tid om man säger så (och då har jag inte ens stoppat ner alla korten i deras respektive kuvert än) men jag vill verkligen göra allting rätt och med omsorg och då får det ta den tid det tar känner jag. Pjuuuh! Har typ skrivkramp nu.

Sjävklart är det lite nervöst allting också, har jobbat så hårt för detta och nu är det äntligen dags! Är så tacksam för all positiv respons jag fått från de som har boxen. Allt från designen till innehållet har jag varit inne och petat i så det är extra kul att boxen har uppskattats så mycket som den har. Kärlek.

3433

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *