Dröm

DSC_5733DSC_5738DSC_5736DSC_5743DSC_5740
 Foto: Oscar Jettman

De här bilderna borde heta typ ”hej jag vill visa upp min nya väska som jag lagt alldeles för mycket pengar på och har ångest för och jag har lovat mig själv att det aldrig kommer hända igen och kommer nu att ha den varje dag året ut så att det känns värt det för mig att ha köpt den” men det fick bli en lite kortare titel på detta blogginlägg istället. Fina bilder! Känner mig fortfarande så himla ovan vid mitt ljusa hår men har verkligen börjat digga det jättemycket på senaste tiden. Satt ju i frisörstolen i över 6 timmar och resultatet gick inte av för hackor! Tycker ändå att jag passar i det och det är kul att ”ha testat” på detta tycker jag.

Annars då? Dagen har varit grym med en rolig pressfrukost för mina vänners företag (bilder kommer såklart) och så fick jag precis ett sjukt roligt samtal om en grej som jag vet att ni kommer att älska. Det har med skådespeleri och humor att göra, för att ge er en liten ledtråd =) Haha, så skoj det ska bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *