Breakfast with a view

Igår var jag på pressfrukost för mina vänners företag DeoDoc som de hade tillsammans med min älskling Sarah. Så himla kul att ha så driftiga och duktiga vänner, man blir ju faktiskt stolt och jag är så glad för att det går så pass bra för deras företag och att de satsar på att nå ännu nyare marknader. Jag går ju aldrig på pressfrukostar men denna tänkte jag absolut inte missa för något i världen, stolt över mina tjejer! En grymt bra uppstyrd och så trevlig frukost. Bästa!

FotoHannaSoderberg_131FotoHannaSoderberg_86FotoHannaSoderberg_75FotoHannaSoderberg_185FotoHannaSoderberg_126FotoHannaSoderberg_109FotoHannaSoderberg_189FotoHannaSoderberg_194
Foto: Hanna Söderberg

One thought on “Breakfast with a view

  1. Hej! Har du sett filmen Min Lilla Syster och skulle du rekommendera den? Va den bra? Kraam

    Svar: Ja, det har jag. Den är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *