min söndag i bilder

Jag har haft en så himla mysig söndag i goda vänners lag! Precis som jag gillar det. Det märks verkligen att hösten har kickat igång på riktigt och jag har ganska svårt att veta hur jag ska klä mig! Fryser jämt men det är för att det är superkallt ena timmen och riktigt varmt den andra så det blir ju lite som det blir. Såhär har min dag sett ut idag! Kan säga att jag haft en väldigt mysig dag, perfekt uppladdning inför veckan som kommer. Den kommer bli grym med mycket spännande saker som händer.

23
Jag tog en lång superfika med Sebbe och Joakim på Urban Deli Sveavägen. Hur trevligt ställe som helst!
22
Björn och Shiva var med! Jag och Shiva var på Major Lazer konserten igår och jag tvingade henne att sova över hos mig efteråt, sällskapssjuk som jag är. Så kunde vi hänga hela dagen idag vilket var min plan från början. Lägligt nog var Björn på visit i huvudstaden också, han bor annars i Skåne och är en så himla go kille. Grymt!
24
Kom hem och gjorde en ordentlig hårinpackning. Är väldigt noga med håret nu när jag blekt det. Gillar verkligen det ljusa håret, har aldrig sett mig själv såhär innan. Känns spännande på något sätt!
35
Hårinpackningen heter Olaplex och man har i den innan man tvättar håret, så nu sitter jag här…
37
…och myser med en god bok! Jag fick den av Sandra som skrivit boken när hon var gäst i mitt tv-program och ser så mycket fram emot att läsa den. Om 20 minuter ska jag skölja håret och sova gott =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *