Svenska Hjältar 2015

2015 har inte varit ett lätt år för varken världen eller för Sverige och den här vintern har jag personligen känt mig extremt låg och påverkad av allt som hänt och det är jag garanterat inte ensam om.

Igår närvarade jag på Svenska Hjältar galan och jag kände verkligen att det här var exakt vad jag behövde. Att sitta i samma rum som människor som räddat andras liv, vigt sina egna liv till att göra skillnad, som har visat ett mod som jag inte ens visste fanns…Det är så otroligt inspirerande och jag är så glad att jag var på plats igår. Jag vet att det finns hopp och jag vet hur mycket goda krafter det finns, det gör vi alla! Men ibland behöver man bara en liten påminnelse. En påminnelse om vilken enorm skillnad var och en kan göra och en påminnelse om hur viktigt det är att vi faktiskt tar den chansen när den ges i vardagen.

50
Den fina arenan!
IMG_0601
Med bästa Charlie och Amy! Vilka gullungar alltså.
89
Årets barnhjälte Elias! Denna kille alltså, min nya idol som gjort enormt stor skillnad för väldigt många ensamkommande flyktingbarn. Hatten av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *