Äntligen julstämning!

Igår var jag på en liten julmiddag som Madelene Billman och Elsa Ekman hade på Usine på södermalm och de hade gjort så himla fint i lokalen. Sabina Ddumba uppträdde för oss och så drack vi varma juldrycker och åt gott tillsammans. Efter det åkte vi ett gäng för att fira Happy som fyllde år! Så himla gullig tjej. På plats där träffade jag också Amy och Charlie (för andra dagen i rad som vi skojade om, haha!) så det blev faktiskt så sjukt trevligt. Jag var så trött så jag hade noll förväntningar på kvällen men jag är glad att jag ”härdade ut” ändå för det var så himla trevligt att träffa alla härliga vänner och mysa. Äntligen julstämning!

23
Fina tjejerna Roshi, Awa och Sharareh!
22
ho ho ho!
44
Med födelsedagsbarnet Happy och underbara Felice! Vilka grymma brudar!
50
”Vi tar en bild som Charlies Angels”. Det gick sådär…Ni som inte förstår referensen, googla! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *