Allt om Mage

För två år sedan kom jag i kontakt med Mag och Tarmförbundet som berättade för mig om den dolda folksjukdomen IBD som är en irriterad mage och tarm som påverkar miljontals svenskar varje dag. Det finns en del människor som knappt kan leva ett normalt liv på grund av deras tarmflora och extremt många av dessa är ungdomar som skäms över sig själva. Så kan vi inte ha det. Samma år var jag en del av en kampanj som förbundet gjorde där kända profiler fick testa på att ”leva” med sjukdomen under 24 timmar (på låtsas såklart) och samma år åkte jag även ner till Almedalen och talade vid ett seminarium för politiker och Almedalens besökare.

Sedan dess har jag haft kontakt med förbundet och jag tycker deras arbete är grymt bra, i år fick jag den stora äran att pryda omslaget för deras medlemstidning. I tidningen finns även en stor intervju med mig om livet, framtiden, karriär och såklart Cafe De Paris. Den landar hos alla medlemmar samt i alla riksdagsledamöters brevlådor. En stora ära för lilla mig, såklart =)

10258974_10153071247600876_1114510915096148683_o

One thought on “Allt om Mage

  1. Det här är så otroligt bra att du tar upp. Jag hade själv stora problem med magen under mina tonår och vågade inte prata med någon om det. Jag mådde så dåligt. Det var inte förrän jag var vuxen och långt över 20 som jag vågade söka för mina magproblem.

    Det är vanligt och så naturligt!!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *