Det handlar om en podcast

Jag gästade en till podcast i veckan! Känns som att jag varit med i massa podcasts på senaste, hoppas att ni inte tröttnat på mig (hehe) men Ångestpodden ville jag verkligen vara med i för att jag tycker det är så otroligt viktigt att prata om den typen av grejer som vi alla dras med och för att de jobbar så hårt med sin pod, fina tjejerna! Dessutom hade väldigt många av deras lyssnare önskat mig som gäst och det känns det liksom bara fel att inte vara med. Ni lyssnar HÄR om ni missade det då.

Det handlar om en podcast heter podden jag var med i nu, det är mina vänner Emmy och Mohamed som har den och de är så roliga för de pratar verkligen om allt möjligt där och man vet aldrig vad man ska vänta sig. Jag och Evyn Redar är med i deras extra långa julspecial och vi pratar förvånansvärt lite om julen men vårt härliga snack är garanterat värt att lyssna på ändå. Lyssna HÄR

CWv5cO7XAAAKDLB.jpg-largeCWdj1FnUAAAfqYG.jpg-large

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *