Fina du!

Jag snubblade över ett fint inlägg som bloggerskan Ellen Ahlström har skrivit om mig och när jag var med i Nyhetsmorgon och pratade om Snapchat. Jag blev så glad för hennes fina ord, tänk att en så ”liten” sak kan göra en annan människa så glad! Vi måste bli bättre på att ge varandra komplimanger tycker jag, särskilt med tanke på att de flesta av oss vet hur glada folk blir av det. Jag skrev faktiskt till henne på Facebook nyss men ville skriva detta till er också, så viktigt att visa att man faktiskt blir sedd och hörd även när man är snäll, inte bara när man är provocerande eller elak. Vi ser snällhet, vi uppskattar snälla människor även om det inte alltid är de som hörs mest alla gånger.

Var generös med snälla tillrop, begränsa er inte bara till folk ni känner utan visa uppskattning till alla människor. Vem vet, du kanske kan göra deras dag på samma sätt som Ellen gjorde min. Läs Ellens blogg HÄR

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 14.03.59

”Jag älskar verkligen Daniel, han är så mycket ”smartness” och han är en stor favorit både på Snap & Twitter där han både är smart och framförallt snäll – något som behövs i det sociala medieklimatet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *