God jul mina fina!

Morgonen började på Nyhetsmorgon där jag fick den stora äran att sitta i rimstugan för Nyhetsmorgon på TV4 tillsammans med Babsan och min gamla radiokollega Titti. Vilken morgon, jag kunde verkligen inte haft en bättre start på den här morgonen och jag hade så kul imorse! Vi satt och rimmade, tjoade och mös in julen hela morgonen och när sändningen var över åt vi av den goda julmaten som stod framdukad. Det kändes lite som att vara mitt i en saga, när vi var klara var  vi alla så nöjda! Jenny och Steffo var grymma sändningen igenom och jag är så glad att jag fick vara med imorse.

PC240669

Efter det var det dags för en gammal tradition att återigen införlivas! Jag mötte upp min bästis och åkte ut till Kista där min underbara vän Carla har ett eget café. Varje år så ger hon oss massa sallader, mackor, bullar, kaffe, té och annat gott som vi sedan delar ut till människor vi möter. Människor som bor på gatan, som flytt undan hemskheter för att komma till detta land , som inte har tak över huvudet eller som bara ville ha något att äta eller dricka.

PC240678

Det blev lite att bära! Men det är så kul att kunna göra det här ordentligt med god mat och lyxigt fika. Jag älskar ju det här stället. Det smärtar lite i hjärtat att man inte kan ge allting till alla som vill ha, särskilt på julafton men man får göra det man kan helt enkelt. Julen handlar för mig om att ge tillbaka så mycket man kan. Av sin tid, av det man har, av det man vill och kan ge.

PC240689

Självklart berättar jag om detta i mina sociala medier. Om jag kan inspirera så mycket som en enda person att göra något liknande idag, imorgon eller någon annan dag i framtiden så har jag ju verkligen lyckats med något stort. Då kan vi verkligen snacka om en god jul för lilla Daniel =) Kram på er och god jul!

One thought on “God jul mina fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *