Kalkon i Vingåker, super-snapchattande och annandag jul i storstaden!

Försöker sammanfatta de senaste dagarna för er med en ganska diffus rubrik. Ellen har ju velat att jag kommer till Vingåker under de fem åren som vi känt varandra och på juldagen sa hon att nu är det faktiskt är dags. Jag höll med och bokade en resa till henne. Vi gick på deras outlet och kollade kläder och sedan åkte vi iväg till Ellens föräldrars hus och hängde med dem och deras hund Tarzan! Så mysig familj, verkligen genomsnäll med så grymma värderingar. På kvällen drog vi ut och dansade i Katrineholm och hade det skoj! Resultatet finns definitivt på min Snapchat som jag uppdaterat flitigt under dessa dagar när jag inte bloggat så mycket.

Igår var jag tillbaka i stan och vi åkte till vår vän Carla i Rotebro och hängde. Carla äger Cafe Paccini i Kista och det är hon som sponsrar min julmats utdelning till hemlösa varje år med massa härliga sallader, dryck, mackor och fika. Vi mös där länge och pratade gamla minnen och skrattade så mycket. Efter det blev det lite mer dans fast i Stockholm! Nu ska jag åka till mina föräldrar och fira mini-jul med mitt ena syskon och hans lilla dotter. Så mysig julhelg! God fortsättning mina fina!

45

Bild från igår! Maggan, Boudal, jag och My!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *