I Expressen idag!

Idag skriver Expressen om mitt julinitiativ som jag gör tillsammans med mina vänner varje år, nämligen vår matudelning till hemlösa under julen.

Jag blir såklart väldigt glad över detta. Som jag skrivit innan, desto fler människor som ser den här typen av saker, som ser hur enkelt det är att göra lite skillnad, desto fler människor kommer bli inspirerade till att göra samma saker. Jag läste ju själv om andra som gav ut mat till människor på julafton och tyckte det var en fin grej att göra, till slut bestämde jag mig för att göra samma sak själv och har gjort det med jämna mellanrum sen dess, ibland skriver jag om det och ibland inte. Hade dessa människor som jag först såg det hos inte skrivit om det på sina sociala medier kanske jag inte hade fått tummen ur och insett hur enkelt det är att göra det själv. Så det är jag glad för, just därför valde jag att lägga ut bilder på det i mina sociala medier och just därför är jag extra glad för att Expressen valde att lyfta detta.

Artikeln läser ni HÄR, där får ni även lite mer bakgrund till varför osv. En fin intervju med andra ord!

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 19.13.14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *