Nya produkter för ansiktet

Under ett år har jag använt Sensais produkter för mitt ansikte. Jag har sjukt känslig hy och måste vara så himla noga med vad jag använder. Jag använder den mildaste serien från Sensai just nu..Ibland kan den kännas lite väl tunn för min hy men eftersom att jag är känslig, torr och fet samtidigt är det svårt att hitta en balans så då lägger jag till någonting ovanpå utöver det jag annars använder.

Jag tycker min hy nu ser mycket bättre ut än vad den gjort på länge. Att min psoriasis spridit sig beror inte på hudvården jag använder och jag kan inte använda produkter med syror och sånt som finns i mycket som jag använt förut. Idag efter att jag tränat med Annica gick jag och köpte alla grejer igen eftersom att mina var slut. Det sved i plånkan men det är det värt!

234

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *