Nyårsafton imorgon!

Idag har jag varit på stan hela dagen med Julia som skulle köpa nyårskläder till imorgon. Jag tror vi varit i varenda butik som den här staden har att erbjuda och rivit igenom varenda klädhäst. Med träningsvärk i benen, under reasäsongen. Men vad gör man inte för en vän? Imorgon är det nyårsafton och jag är så taggad på vad 2016 har att erbjuda mig. 2015 har varit både högt och lågt för min del och jag hoppas att världen får ett bättre år nu, det behöver vi alla. Kommer bli ett lugnt och mysigt firande för min del men det är minst lika trevligt det. Hoppas att ni får ett härligt nyår med nära och kära!

99
Japp, det var iskallt!
77
Gallerian!
44
Min fina vän Julia
23
Hittade denna babyväska på River Island, synd att jag inte har någon att köpa den till. Så söt!
098
Dricker en juice och har mig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *