LOL

Måndag! Dags att le och välkomna veckan. Någonting måste varit otroligt roligt när jag tog dessa bilder med Angelica. Jag driver ju ingen modeblogg men jag brukar alltid känna att jag blir så mulen i hjärtat (är det ens ett uttryck?) när jag kollar på alla hippa modebloggare som typ aldrig ler på bilder. Förstår att det är ”en grej” men jag älskar bilder med mycket känslor i. När man skrattar, ler och liksom gör en bild levande och ja, på måndagar behöver vi alla lite extra pepp kan jag känna.

Snart får jag berätta om ett kommande projekt som jag ska sparka igång snart! Kan inte säga mycket mer än att det har med TV att göra. Snart får ni veta! Ville mest bara flika in och säga hej och slänga upp lite bilder till er. Nu ska jag på dagens tredje möte =) Hej måndag!

IMG_6420IMG_6418IMG_6423IMG_6421

Jag skrattar faktiskt på riktigt på de här bilderna! Tycker de blev så härliga på något sätt så ville att ni också skulle få se.
Foto: Angelica Swanström

One thought on “LOL

  1. Modeller ser inte glada ut och antar att det beror på att de inte tycker det är roligt att ta bilder eller att de inte trivs med sitt jobb. Man blir iaf inte sugen att köpa de kläder som modeller visar upp så stort TACK till dig som ler och visar glädje på ovanstående bilder!!
    Kärlek och respekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *