SNAPCHAT

78678
Två bilder från idag, en dag på stan! Ni kan följa hela min dag på Snapchat @danielparis

Idag har jag sprungit ärenden precis hela dagen och det känns bra! Men det har varit iskallt ute och jag glömde min kofta på morgonen så jag frös ihjäl fast jag hade min lilla skepparkavaj på mig. Nåja, dagen började hos Kappahl med en ”fitting” som det så fint heter när jag var och provade ut kläder till Finest Awards som jag ska leda i vår. Det är Finest.se stora 10-års jubileum så jag vill verkligen att min outfit ska vara ”on point” så att säga. Kommer bli ett set från Kappahl och smycken från bland annat Dyrberg & Kern som har så fina saker. Ni får se allting sen när jag har det klart, plaggen ska till skräddaren och så också men jag kommer nog ha allt inom ett par veckor. Jag har också varit på MTV för ett spännande möte och så blev det en liten tur förbi NK där jag köpte min drömhalsduk som ska hålla mig varm hela hösten.

Nu är jag hemma och kollar på Partners In Crime på TV4 som är helt galet spännande! Ska snart sova dock, tidigt imorgon ska jag spela in ett sjukt roligt radioprogram för P3!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *