Spring

Är på jakt efter de perfekta vårskorna! Japp, ni läste rätt. Vår. Den enda anledningen till att en snö-hatare (okej hata är ett starkt ord men ni fattar typ!) som jag kan få vintern att kännas lite mindre lång är genom att kolla vårkläder som solglasögon, shorts, tygskor och annat som hör de lite varmare årstiderna till…

Hittade dessa från Tretorn som jag förmodligen kommer slå till på! Hade ett par tygskor från Tretorn förra våren och sommaren som var exakt som dessa fast den låga modellen. Hade på mig de på Summerburst dock och efter det fick jag tyvärr säga farväl till de. Ett lerigt gärde är inte en perfekt miljö för vita tygskor. Men jag slet de faktiskt med hälsan hela sommaren lång, riktigt grymma var de. Förhoppningsvis kommer den högre modellen behandla mig väl under sommaren 2016.

473177-01-1_1473177-01-3_1

One thought on “Spring

  1. Snyggt och stilrent, men som du säger det är svårt att få dem långlivade då de lätt smutsas ner och även vid tvätt inte blir desamma igen…
    Fast man dör ju för vita skor och köper nya ändå! 😀

    Girlsroom.se – Bloggen om sex, relationer, skönhet och hälsa! Välkommen in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *