FOTOGRAFISKA

Ikväll har vi hängt på Fotografiska och haft det trevligt. Så kul att jag bor så nära det stället. Jag älskar att gå runt där och leva mig in i alla fina bilder och all grym konst som hänger där. Det är något så inspirerande med att vara omgiven av så mycket kreativitet. Jag älskar fantasifulla människor!

Jag har en del prints hemma som jag köpt på Fotografiska, bland annat ett citat från Andy Warhol som jag vaknar upp till varje morgon, ”all is pretty” är citatet. Jag valde just det för att påminna mig själva om det vackra i vardagen som man måste bli bättre på att se. Hittade lite grejer idag som jag gärna hade hängt på väggen hemma, dock har jag ingen plats kvar men drömma kan man ju alltid göra…

OI00000912725190_452526814942441_1499225463_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *