Trädkramare

DSCF4278DSCF4275DSCF4288DSCF4283DSCF4273DSCF4285
Jacka från JC, jeans från Guess, T-shirt från Clubs & Spades, solglasögon från Celine och fodrade gummistövlar från Tretorn.

Foto: Angelica Swanström

Ni som följt mig länge vet att jag älskar allt som har med naturen att göra men när jag flyttade in till stan kändes det som att det blev längre och längre mellan mig och den natur som en gång var en del av min vardag. Så häromdagen åkte jag till världens mysigaste naturområde och bara blev ett med den vackra miljön. Promenerade, reflekterade, klättrade. Allt möjligt! Det kändes skönt att komma bort från stan och alla intryck och bara slippa tänka så mycket. Verkligen trevligt, hoppas verkligen jag kommer göra det här fler gånger.

Idag är det fredag! Underbart skönt. Jag sitter just nu och skriver en debattartikel för Metro som ska in om ett par timmar, efter det ska jag fira min bästis som fyller år genom att bjuda på middag och imorgon åker jag iväg på spa-kryssning med tidningen Daisy Beauty. En grym helg med andra ord, känner mig glad och tacksam! Puss på er.

One thought on “Trädkramare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *