I am on a boat

Nu har vi haft vår första ”halvdag” här på båten och är snart i Finland där vi ska bo på ett spahotell. Vi har lyssnat på presentationer som Loreal, Lumene och Clean haft och snart ska vi lyssna på några fler. Alldeles nyss var vi och åt lite god vegetarisk mat och hängde. Jag vaknade så himla tidigt imorse så jag, Kakan och Shima tog faktiskt en liten powernap på 30 minuter för att få lite snabb energi. Så skönt. Tydligen snarkar jag dock! Så illa, jag måste verkligen kolla upp det. Men det är lite gulligt med folk som snarkar tycker jag personligen. Undra om tjejerna håller med, haha! Vi har hunnit med ett besök på Tax-freen också för lite shopping. Viking Line är så gulliga, de öppnade upp butiken tidigare enbart för oss så att vi fick gå loss lite, fint! Jag köpte lite presenter till mina vänner hemma och en parfym till mamma =)

Vi är framme i Finland om två timmar ungefär. Ska bli spännande, jag har ju åkt på kryssning förut och lagt till i Finland men aldrig åkt in till staden och checkat in på hotell. Jag behöver SPA, jag behöver komma bort. Längtar. #daisybeautycruise16

917333_663619317074200_1585818031_n
Kakan, Shima och lilla jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *