Puss!

Nu ska jag laga en riktigt god middag hemma hos mig för två vänner som kommer över! En sån här måndag vill jag bara mysa hemma med lite kompisar eller själv. Jag ska också packa upp min resväska som jag haft under dessa dagar. Jag är expert på att skjuta upp det nämligen men det är lika bra att få det gjort! Som med alla ”måsten” i livet. Maten då? Funderar på att göra en krämig pasta med kräftstjärtar, citron och dill. Godaste någonsin. Om du också vill lära dig att laga den kan du klicka HÄÄÄÄR

P2211530P2211529

One thought on “Puss!

  1. Alltså, jag fattar inte att du inte har en pojkvän. Du verkar vara hur gullig och fin som helst. Följer dig på snapchat och när du tittar med dina ledsna valpögon så vill jag bara åka och pussa och krama på dig.
    Nu är ju jag en tjej så mig vill du ju inte ha 🙂 men det borde ju finnas så många killar som vill ha dig som pojkvän.
    Hoppas snart att man får läsa att du hittat den rätta i livet. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *